2012. május 11., péntek

Kinga szülinapi ki-mit tud

Kicsit nehézkes, amikor valamelyik gyermek szülinapja hétköznapra esik, hiszen munka után rohanva az ünnepi vacsi, sőt az ünnepi hangulat előteremtése nem egyszerű. De egy anya nem ismer lehetetlent, úgyhogy KInga szülinapjának estéjén fél nyolcra az asztalon volt a görög saláta, gyros, sült krumpli és az epertorta. Gyertyafújás, ajándék átadás... És kissé fáradtan szemléljük a vacsora romjait. Egyszer csak Kinga megpróbálja megnyalni a könyökét, mert észrevett ott egy majonéz pöttyöt. Kiderült, nem is olyan egyszerű. Pillanatok alatt mindenki a könyökét próbálta megnyalni...
Utána felvetődött az ötlet, hogy ki tudja a nagylábujját a fülébe tenni. (Vizuális típusúak kedvéért: ünnepi asztal, torta, gyertya... és körülötte papa-mama-gyerekek, amint a nagylábujjukat próbálják a fülük közelébe vinni.) Nem sikerült, de rengeteget nevettünk.
Egyébként az eredmények: első fordulót egyértelműen Andris nyerte, a másodikat Laci. (A zsűri nem fogadta el az én megoldásom, hogy mivel "egy test-egy lélek", ezért én megérinthetem Apa fülét a nagylábujjammal)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése